Bostäder

Social hållbarhet är en central del av vårt arbete. För att skapa en dynamisk blandning av invånare i Telestaden kommer exempelvis både bostadsrätter och hyresrätter erbjudas i området. Är du intresserad av ett framtida boende kommer du att kunna anmäla dig här.

telestaden_bostader

Kort om Ikano Bostad

Ikano Bostad är en långsiktig fastighetsägare och bostadsutvecklare. Med omtanke och engagemang äger och utvecklar vi hållbara stadsdelar och bostäder i Sverige och Danmark. Vi grundades 2005 och ingår i Ikano Group, en internationell företagsgrupp startad av grundaren till IKEA. Ikano Bostad äger och förvaltar cirka 6 900 hyresrätter och sex vårdboenden samt har cirka 1 600 nya bostäder i produktion.

Läs mer på www.ikanobostad.se

Kort om Rikshem

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Välkommen att bo hos oss! Att bo i hyresrätt har många fördelar och vi vill att din vardag med oss ska vara enkel. Vi på Rikshem arbetar för att kunna erbjuda goda livsmiljöer och en enklare vardag. I våra områden ska det vara lätt att leva och trivas.

Läs mer på: www.rikshem.se

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att flytta in i Telestaden? Hurra! Här kommer cirka 2000 bostäder och hyresrätter välkomna nya ägare och hyresgäster. Detaljplanearbete pågår för fullt.

Fyll i nedan formulär: intresseanmälan, så håller vi dig uppdaterad med nyhetsbrev ett par gånger om året.