Njut av naturen, det lilla stadslivet och storstadens puls.

När du bor i Telestaden har du nära till både stad och land. Här kommer du kunna njuta av naturens stillhet och den mindre stadens fördelar med gångavstånd till såväl förskolor som skolor, affärer och annan närservice. Ett stenkast från Farsta och en skön promenad över Ågestabron ligger Ågesta med ett flertal friluftsområden. Här finns bland annat Ågesta Golfklubb, ridklubb samt populära motions- och längdspår.

telestaden_laget2

Smidiga kommunikationer ger närhet till allt.

Farsta är redan ett nav för kollektivtrafiken i Söderort. Knutpunkterna Farsta Strand och Farsta Centrum är väl integrerade med resten av Stockholm via tunnelbana, pendeltåg, buss och gott om gång- och cykelvägar. Nu tillkommer Telestaden som en ny knutpunkt med såväl rekreationsmöjligheter, handel och kommunikation. Det gör att du snabbt och lätt kan ta dig in till Stockholms innerstad, till andra förorter och närförorter eller till angränsande kranskommuner.

Från närliggande Farsta Centrum kan du till exempel ta tunnelbanan till Gullmarsplan på 12 minuter. Därifrån tar du dig enkelt vidare med tvärbanan hela vägen till Solna Station via Globen, Liljeholmen, Alvik och Sundbyberg eller österut till Sickla.

Från Farsta Strand kan du nå Stockholm Centralstation på 15 minuter med Pendeltåg. Det finns också ett flertal busslinjer som tar dig mot exempelvis Haninge eller Huddinge. 

 Från Telestaden kan du promenera till Farsta Centrum eller Farsta Strand på bara sju minuter och det finns även goda bussförbindelser. Ringlinjen, Buss 184 till exempel går mellan Telestaden, Farsta Centrum och Farsta Strand. 

Du som åker bil tar dig lätt via Nynäsvägen till Södermalm eller Stockholm City på bara några minuter. Söderut kan du ta dig till Nynäshamn och Gotlandsfärjan på en halvtimme.